Monday, September 14, 2009

Kad Raya .. Salam Ramadhan & syawal ^^











Assalamualaikum wbt..

hee.. sempena ramadhan dan syawal ini..
ana telah siap2kan beberapa keping kad untuk dihantar ke rumah teman2 ana agar dpt memeriahkan lagi suasana..
Ana ade beli 20 keping kad.. dan buat lagi 7 keping kad..
hue.. mmg agak meletihkan bile nak kne tulis ucapan dkat kad tu..
tapi teman2 punye pasal, ana tulis la jugak siket2..
ana buat kad lagi 7 keping tu.. lepas ana belajar care2 nak buat kad tu dkt Youtube..
mungkin jika ada yg berminat, boleh la pi google2 kat sne..
hee..
here are the list of my friends that will receive the cards from me, insyaAllah.

1) my dear2 twin, Arianne
2) BFFl , esha
3) Bff , sarah,hawa,ida [langkawi mari]
4) Bff, Syafiq Razali
5) afif
6) amirah -miss mierah
7) rusyda
8) laili
9) akiem
10) Jue
11) Sarah -lele
12) muiz
13) Afwan
14) Naqib
15) Adzwin - my dearest kazen
16) Hani
17) Amilah
18) Hanif
19) Farhana
20) Akeem
21) Amalina
22) fatin Atikah
23) Najmi
24) Atikah Razak
25) Bakhtiar
26) Nafisah - fisafaraulah
27) Pengiran

jika tulisan ana x cantik pada kad tu, ana mintak maaf la yer.. seriesly, penat menulis!
huhu..
enjoy the cards and inform me when u receive it.. ^^

8 comments:

.AinMo. said...

wah cun! hehe.

Twin~ said...

salam..
lawa ouh twin..>.<
kretip2..

lanun terlampau said...

wahhh ni semua kw buat?
kreatif!

p/s: maaf sgt, tahun ni tak dpt nak balas2 kad raya korg lg2 bdak malakat.
sori oke! ;D

TidakPerluTahu;) said...

salam

AinMo= hee.. thanks2 ^^

My Twin= hee.. ak buat pop-up umah just utk ko sowang je twin..huhu

Akiem= hee..yupp.. xpe2.. memahami ^^

Twin~ said...

tq...
lawa gler twin..:p
har2
leyh jd arkitek arw..:p
lalala
:p

-lAiLi- said...

waa~~ cantik2 la kad ko buat..
kreatif+rajin tol ko neh..
taun lepas pon ko wat sendiri kan..
btw thanx yea for the kad..
:)

FAriEz said...

ain~
hoh!
bagus2~kreatif wat kad tu
pop-up card.
>.<

selamat hari raya ain~
jemput datang umah n kampung aku kat BP~
>.<

TidakPerluTahu;) said...

salam

laili = hehe.. thanks to u too ^^

awin = hee.. jemput gak dtg umah and kmpung ak.. kalau ade jodoh, bleyh gath kat kampung arwah atok sedare kite tu..insyaAllah.. hek3..